Mixup - trgovina in dogodki

Koktajl Shot Ogenj – takole ga zmiksamo

Ime kotajla Ogenj je receptura ekipe MixUp in vsebuje kavni liker Kahlua, liker Bailey Irish cream in rum Stroh. Zagotovo ste srečali kdaj svetovno znan koktajl Shot B-52, v katerem so sestavine: kavni liker Kaluha, liker Bailey Irish cream in pomarančni liker Grand Marnier, ki je osnova za naš koktajl, kateri je nekoliko drugačen in po mnenju naših strank še boljši. Preizkusite ga tako, da koktajl shot Ogenj naročite v paketu Gasilka veselica in se udeležite Zoom zabave z vašimi prijatelji ali neznanci.

2 najbolj pomembni stvari, ki ju je treba pri koktajlu shot Ogenj vedeti

Pri pripravi koktajla shot Ogenj je najbolj pomembno, da koktajl pripravite po plasteh, kot je razvidno na video posnetku. MixUp barman vas bo na Zoom srečanju naučil, da se take koktajle, ki se pripravijo po plasteh, vedno toči tako, da se najprej natočite najgostejšo sestavino, nato manj gosto in po vrsti vse do vrha, kjer je najbolj redka sestavina koktajla shot Ogenj.
Druga zadeva, ki jo je dobro vedeti je, da sestavine za koktajl lahko ločite med seboj in jih nalivate tudi po teži, če ne veste, katera sestavina je najgostejša. V tem primeru jih morate natančno stehtati. Če niste gotovi niti v eno, niti v drugo metodo, je najbolje, da se udeležite Zoom poučne delavnice, kjer vam bo MixUp profesionalni barman pokazal točno, katere sestavine se kako nalivajo. Paket s sestavinami in pripomočki vam bomo poslali na dom, da boste lahko koktajl stot Ogenj sami naredili in ga varno tudi spili.

Udeležite se prve Zoom delavnice izdelave koktajla shot Ogenj na svetu

Na posnetku je MixUp barman, ki kaže pravilni vrstni red nalivanja sestavin koktajla v primeren kozarec. Namen Zoom delavnice je, da vas nauči nalivanja sestavin MixUp paketa Gasilska veselica pravilno, da ko koktajl prižgete, da se ne vname. Še huje, da se ne vname, ko ga spijete in vam posmodi kocine, lase ter obleko. To se pri domačih shot zabavah dokaj pogosto zgodi zato, ker tisti, ki mešajo koktajl ne upoštevajo kemijskih lastnosti sestavin.
Sicer bi vam pomagalo osnovno znanje kemije iz šole. Vendar, kdo je takrat poslušal in si mislil, da bo to znanje prišlo prav pri izdelavi in pitju koktajlov? Profesionalni barman pa to znanje mora imeti, drugače lahko zažge lokal in še goste zraven. Naš MixUp barman take koktajle naredi za naše goste.

V košarici ni izdelkov.